Υπηρεσίες & Παροχές

Μεταφορά στο ξενοδοχείο

Για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για τη μεταφορά σας στο Lato Hotel είτε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου είτε από το λιμάνι της πόλης. Έμπειρος οδηγός, θα σας παραλάβει και θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στο ξενοδοχείο μας οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα μεταφοράς για να κανονίσετε τη μεταφορά σας.

Ηλεκτρονικό Check In

Κάντε Check-in για τη διαμονή σας από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας. Εξοικονομήστε χρόνο και απολαύστε περισσότερα!

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου. Απολαύστε περισσότερα με εξαιρετικές τιμές ενοικίασης και μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για να διαλέξετε.

Our Goal is a Good Stay

Ευεξία (μασάζ στο δωμάτιο / ολιστικό σπα)

Κάντε κράτηση για ένα ποιοτικό μασάζ στο δωμάτιό σας. Εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίσει να σας ξεκουράσει με το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το περιβάλλον του Karam Crete Spa σας χαρίζει μοναδική εμπειρία περιποίησης και θεραπείας. Κλείστε το ραντεβού σας για περιποίηση σώματος, προσώπου, ολιστικό μασάζ ή σπα.

Εορτασμοί

Κάντε κάθε επέτειο, γενέθλια & γιορτή, χαρούμενη για τους αγαπημένους σας. Διακοσμήστε το δωμάτιό σας και οργανώστε μαζί μας κάθε λεπτομέρεια για μια αξέχαστη διαμονή!

Φιλικό προς κατοικίδια

Η ομάδα μας γνωρίζει ότι θέλετε το καλύτερο για τον καλύτερό σας φίλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διευκολύνουμε το κατοικίδιό σας να ταξιδέψει μαζί σας, θα έχει όλες τις πιθανές οικιακές ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ανέσεων και της ζεστής φιλοξενίας μας.

Η χρέωση για κατοικίδια είναι 25 EUR / ανά κατοικίδιο για τον καθαρισμό και την απολύμανση κατά την αναχώρηση.