Το Ξενοδοχείο

Διαχρονική Αξία

Το Lato Boutique Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 4* με 54 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν θέα στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.

Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των επισκεπτών της πόλης (νέους και επαναλαμβανόμενους) και το εμπιστεύονται τουριστικοί πράκτορες παγκόσμιας εμβέλειας, για την κεντρική του τοποθεσία, την υποδειγματική καθαριότητα, τον επαγγελματισμό του και την υψηλή αξία που παρέχεται μέσω της εξατομικευμένης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης.

Οι επισκέπτες το ξεχωρίζουν επίσης για τη μεγάλη ποικιλία κρητικών εδεσμάτων στο πρωινό μπουφέ και το πανοραμικό εστιατόριο Herbs Garden στον τελευταίο όροφο, με Μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη από τις Ελληνικές και Κρητικές αυθεντικές συνταγές.

Έμπνευση & Άνεση

Το Lato Boutique Hotel ανακαίνισε τα δωμάτιά του το 2022. Η νέα τους εμφάνιση σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, φωτίζει τα δωμάτια και εναρμονίζεται τέλεια με τη θέα που τα περιβάλλει. Τον ουρανό και τη θάλασσα.

Η νέα έμπνευση στη διακόσμηση, φέρνει τη Φύση στο προσκήνιο για να αφηγηθεί εκείνη, πως θα έπρεπε να είναι ένα ταξίδι. Να είναι ταξίδι ελευθερίας και τόλμης. Να γίνεται αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Στην Κρητική φύση αυτή η διαδρομή αποτυπώνεται με το ταξίδι του φυτού «μουσαφίρης», που πρωταγωνιστεί θεματικά σε όλα τα δωμάτια.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στο παραλιακό άκρο του ιστορικού κέντρου της πόλης, είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για περπάτημα ως το Αρχαιολογικό μουσείο, το ιστορικό τμήμα της πόλης και τους ζωντανούς εμπορικούς πεζοδρόμους, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τη βουή των επισκεπτών της πόλης.

Λειτουργεί όλο το χρόνο με ιδανικές παροχές για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες. Η διαρρύθμιση των δωματίων δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6 τύπους δωματίων με βεράντα ή μπαλκόνι. Όλα διαθέτουν άνετα κρεβάτια και οικολογικά προϊόντα περιποίησης από εκχύλισμα αλόης βέρα.

Η Ιστορία

Το Lato είναι η ναυαρχίδα των Karatarakis Hotels & Restaurants, ιδιοκτήτριας εταιρίας διακεκριμένων ξενοδοχείων πόλης και βιλών στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της Φιλοξενίας από το 1976 και είναι ιδιόκτητη της οικογένειας Καραταράκη.

Λειτουργεί με τις αξίες της φροντίδας για τους επισκέπτες και τους συνεργάτες της, της διατήρησης και επικοινωνίας του πολιτισμού, της βιωσιμότητας και της οικολογικής συνείδησης.