Κοινωνικές εκδηλώσεις

Γάμος - Βάφτιση - Γενέθλια - Γιορτή

Κρατήστε για εσάς όλη την ομορφιά των ευτυχισμένων στιγμών της ζωής σας και αφήστε σε εμάς όλη την οργάνωση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της κάθε λεπτομέρειας.

Γνωστό για την άφταστη γαστρονομική ποιότητα, την δημιουργική ευελιξία σε κάθε μενού, μπουφέ ή cocktail party, η εξειδικευμένη επισιτιστική ομάδα του ξενοδοχείου Lato Boutique επιμελείται με φροντίδα πιάτα και λιχουδιές προορισμένα να συμπληρώσουν με τον πιο λαχταριστό τρόπο τις χαρούμενες αυτές στιγμές.

Η πιο όμορφη γιορτή, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί για εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας, οργανωμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στο προσωπικό σας όραμα.

Σε προσεγμένους χώρους που συνδυάζουν αρμονικά τη μοντέρνα τεχνοτροπία, την αισθητική και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και φωτισμού, γιορτάστε με τις πιο απολαυστικές γεύσεις παράδοσης και προγράμματα διασκέδασης όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί.

Συγκεντρώσεις - Συνεστιάσεις συλλόγων

Διαθέτοντας χώρους πολλαπλών χρήσεων με σύγχρονη τεχνολογική κάλυψη και δυναμική ευελιξία ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, δύο εστιατόρια φημισμένα για τη γαστρονομική τους δυναμική και μια έμπειρη ομάδα με άριστη τεχνική κατάρτιση, διαμορφώνουμε την εκδήλωση της αρεσκείας σας, βασισμένοι πάντα στις δικές σας απαιτήσεις κι εμμένοντας σε κάθε ξεχωριστή λεπτομέρεια μέχρι το ιδανικό αποτέλεσμα.

Παιδικά parties

Με ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά διαμορφωμένα μενού που συνδυάζουν λαχταριστές γεύσεις και διατροφική ισορροπία, αλλά και συνεργασίες με ειδικούς παιδαγωγούς, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε για τους μικρούς μας φίλους τις πιο μοναδικές στιγμές με αφορμή γενέθλια, ονομαστικές εορτές κ.α. Διασκέδαση, χορός και μουσική εναρμονίζονται με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια και όμορφες εκπλήξεις.

Χωρητικότητα αιθουσών

ATHINA

Εμβ. τ.μ. 54
Θεατρική Διάταξη 55
Διάταξη σχήμ. Π 35
Σχολική Διάταξη 35

FOIVOS

Εμβ. τ.μ. 48
Θεατρική Διάταξη 35
Διάταξη σχήμ. Π 18
Σχολική Διάταξη 16

AROMA

Εμβ. τ.μ. 107
Θεατρική Διάταξη 70
Διάταξη σχήμ. Π 30
Σχολική Διάταξη 40
Γεύμα-Δείπνο (service) 60
Γεύμα-Δείπνο (μπουφέ) 40
Όρθιοι (cocktail) 170

BRILLANT

Εμβ. τ.μ. 112
Θεατρική Διάταξη 80
Διάταξη σχήμ. Π 30
Σχολική Διάταξη 50
Γεύμα-Δείπνο (service) 70
Γεύμα-Δείπνο (μπουφέ) 48
Όρθιοι (cocktail) 250

AROMA+BRILLANT

Εμβ. τ.μ. 219
Θεατρική Διάταξη 180
Σχολική Διάταξη 80
Γεύμα-Δείπνο (service) 130
Γεύμα-Δείπνο (μπουφέ) 110
Όρθιοι (cocktail) 350-380

Γρήγορη Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας
Πληροφορίες Συνεδρίου

  (διαβάστε τις πολιτικές)

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα: +302810334971

TOP
espa banner greek