Οδηγίες για εύκολη πρόσβαση στο Ξενοδοχείο Lato Boutique

Λεπτομερείς οδηγίες για εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο Lato Boutique από την ανατολική και τη δυτική Κρήτη.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ":

Με Αυτοκίνητο:

 1. Βγαίνοντας από τον χώρο του αεροδρομίου, κατευθύνεστε δεξιά (δυτικά) προς το κέντρο της πόλης όπου συναντάτε τη λεωφόρο Ικάρου.
 2. Προχωρήστε επί της λεωφόρου Ικάρου για περίπου 1,5 χιλιόμετρο μέχρι να συναντήσετε δεξιά σας τη λεωφόρο Καζαντζίδη και την επιγραφή "Προς λιμάνι" (στα φανάρια).
 3. Στρίψτε δεξιά και συνεχίστε ευθεία προς λιμάνι. Στους φωτεινούς σηματοδότες στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο Νεάρχου (παραλιακή), με κατεύθυνσή προς το κέντρο της πόλης.
 4. Ακολουθείτε την παραλιακή λεωφόρο για περίπου 1,5 χιλ. έως τον κυκλικό κόμβο (πλατεία Ναυάρχου Κουντουριώτη).
 5. Ακολουθείστε αριστερή κυκλική πορεία και αμέσως στρίψτε δεξιά (προς τα Νεώρια) με κατεύθυνση ανηφορικά στην οδό Δουκός Μποφώρ.
 6. Τέλος κινηθείτε δεξιά στην οδό Επιμενίδου, όπου σε λίγα μόλις μέτρα θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το χάρτη ως οδηγό.

Με Taxi: Υπάρχουν πάντα διαθέσιμα taxi στο αεροδρόμιο. Το κόστος διαδρομής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10€-12€.

Με Λεωφορείο: Ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, απέναντι από τον χώρο αφίξεων, βρίσκεται η στάση του αστικού λεωφορείου. Η στάση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου στην οποία θα πρέπει να κατεβείτε, είναι η πλατεία Ελευθερίας. Από εκεί ακολουθείστε την οδό Ιδομενέως (στην αριστερή μεριά της στάσης) έως ότου συναντήσετε την οδό Επιμενίδου. Στρίψτε δεξιά και θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

Με Αυτοκίνητο:

 1. Στα φανάρια που βρίσκονται ακριβώς στην έξοδο του λιμανιού στρίψτε δεξιά (δυτικά) ακολουθώντας την παραλιακή οδό (Νεάρχου), μέχρι να συναντήσετε τον πρώτο κυκλικό κόμβο (πλατεία Ναυάρχου Κουντουριώτη).
 2. Ακολουθείστε αριστερή κυκλική πορεία και αμέσως στρίψτε δεξιά (προς τα Νεώρια) με κατεύθυνση ανηφορικά στην οδό Δουκός Μποφώρ.
 3. Τέλος κινηθείτε δεξιά στην οδό Επιμενίδου, όπου σε λίγα μόλις μέτρα θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το χάρτη ως οδηγό.

Με Taxi: Το κόστος διαδρομής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 7€-9€.

Πεζός: Το Ξενοδοχείο Lato είναι απέναντι από το παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι του Ηρακλείου και απέχει μόλις 10 λεπτά.

 1. Καθώς βγαίνετε από το λιμάνι στρίψτε δεξιά, ακολουθώντας την παραλιακή οδό, μέχρι να συναντήσετε τον πρώτο κυκλικό κόμβο (πλατεία Ναυάρχου Κουντουριώτη).
 2. Ακριβώς απέναντι (δίπλα στα Νεώρια) υπάρχουν σκάλες που οδηγούν στην οδό Επιμενίδου. Στρίψτε δεξιά και θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.
  Εναλλακτικά, έχοντας περάσει απέναντι από τον κυκλικό κόμβο, λίγο πριν τις σκάλες, κινηθείτε αριστερά (δίπλα στο τοίχος) έως την οδό Δουκός Μποφώρ. Στρίψτε δεξιά στην οδό Επιμενίδου, όπου σε λίγα μόλις μέτρα θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το χάρτη ως οδηγό.

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ (Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα):

 1. Κατευθυνθείτε δυτικά, προς Ηράκλειο, ακολουθώντας την Εθνική οδό Ε-75.
 2. Προσεγγίζοντας το Ηράκλειο και προσπερνώντας την πρώτη έξοδο για την πόλη (προς αεροδρόμιο), ακολουθείστε την αμέσως επόμενη έξοδο για την πόλη προς Λιμάνι.
 3. Στους φωτεινούς σηματοδότες, στρίβετε αριστερά επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη και συνεχίζετε ευθεία με κατεύθυνση προς λιμάνι, έως την διασταύρωση με την Λεωφόρο Ικάρου.
 4. Διασχίζετε ευθεία την διασταύρωση και συνεχίζετε ευθεία προς λιμάνι.
 5. Στους φωτεινούς σηματοδότες στρίβετε αριστερά στην Λεωφόρο Νεάρχου (παραλιακή), με κατεύθυνσή δυτικά.
 6. Ακολουθείτε την παραλιακή λεωφόρο (Νεάρχου) για περίπου 1,5 χιλ. έως τον κυκλικό κόμβο (πλατεία Ναυάρχου Κουντουριώτη).
 7. Ακολουθείστε αριστερή κυκλική πορεία και αμέσως στρίψτε δεξιά (προς τα Νεώρια) με κατεύθυνση ανηφορικά στην οδό Δουκός Μποφώρ.
 8. Τέλος κινηθείτε δεξιά στην οδό Επιμενίδου, όπου σε λίγα μόλις μέτρα θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το χάρτη ως οδηγό.

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ (Ρέθυμνο, Χανιά):

 1. Κατευθυνθείτε ανατολικά, προς Ηράκλειο, ακολουθώντας την Εθνική οδό Ε-75.
 2. Προσεγγίζοντας το Ηράκλειο ακολουθείστε την έξοδο για την πόλη προς Μοίρες.
 3. Μείνετε αριστερά στη διακλάδωση και ακολουθήστε τα σήματα για ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
 4. Στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε ευθεία, με κατεύθυνση το Παγκρήτιο στάδιο, έως τη διασταύρωση (κόμβος) με την Λεωφόρο 62 Μαρτύρων.
 5. Διασχίζετε ευθεία την διασταύρωση προς Λεωφόρο Παναγιωτάκη με κατέυθυνση προς το λιμάνι (προχωρώντας, αριστερά θα δείτε το Παγκρητιο στάδιο).
 6. Συνεχίζετε να κινείστε επί της παραλιακής οδού (Ελ. Βενιζέλου και Σοφοκλή Βενιζέλου) για περίπου 2 χιλιόμετρα.
 7. Συνεχίζοντας επί της παραλιακής λεωφόρου και περνώντας δύο κυκλικούς κόμβους συνεχίζετε ευθεία στην οδό Μητσοτάκη, στο τέλος της οποίας βλέπετε το παλιό λιμάνι της πόλης και το Ενετικό κάστρο απέναντι σας.
 8. Στρίβετε δεξιά στον κυκλικό κόμβο (πλατεία 18 Άγγλων) και συνεχίζετε κατηφορικά στην Λεωφόρο Νεάρχου για περίπου 350 μέτρα, έχοντας δεξιά σας τα Ενετικά Νεώρια.
 9. Στον κυκλικό κόμβο στρίψτε αμέσως δεξιά (προς τα Νεώρια) με κατεύθυνση ανηφορικά στην οδό Δουκός Μποφώρ. Κινηθείτε ξανά δεξιά στην οδό Επιμενίδου, όπου σε λίγα μόλις μέτρα θα δείτε το Ξενοδοχείο Lato Boutique μπροστά σας.

Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το χάρτη ως οδηγό.

Περισσότερες Πληροφορίες

Αποστάσεις

Δείτε περισσότερα

Αξιοθέατα Ηρακλείου

Δείτε περισσότερα

Προορισμοί στην Κρήτη

Δείτε περισσότερα
TOP